Συχνές ερωτήσεις

Πως μπορώ να αγοράσω εισιτήριο;

Μετά την επιτυχή αγορά εισιτηρίου θα σας έλθει στο email σας το ηλεκτρονικό εισιτήριο . Εναλλακτικά μπορείτε να δείτε και το εισιτήριο σας στο Μενου " Ο λογαριασμός μου ". Εκτυπώστε το εισιτήριο και φέρτε το μαζί σας .

Εϊναι ασφαλές σπορ η οδήγηση των go Karts ;

Στην πίστα Go Kart Center η ασφάλεια είναι το βασικό μας μέλημα . Όλα μας τα go kart έρχονται από την sodi , κορυφαία εταιρία στον κόσμο στον τομέα κατασκευής go karts , έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από την cik - fia για leisure karting  , έχουν ζώνη ασφαλείας , roll bar με head rest  και είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου της ταχύτητας τους από απόσταση  . Δείτε το video

Από πόσο ετών μπορεί ένα παιδί  να κάνει καρτ;


Από την ηλικία των πέντε ετών μπορεί ένα παιδί να ξεκινήσει να κάνει καρτ . Στην πίστα μας χρησιμοποιούμε τα go karts SODI LR4 και SODI LR5 που είναι κατασκευασμένα για παιδιά από έξι εως δεκατεσσάρων χρονών . Τα συγκεκριμένα go karts έχουν ρυθμιζόμενο κάθισμα , ρυθμιζόμενο καθ' ύψος τιμόνι , και ρυθμιζόμενα ως προς την απόσταση πεντάλ φρένου και γκαζιού . Επίσης διαθέτουν ζώνη ασφαλείας και roll bar με head rest . Οι μικροί πιλότοι φοράνε υποχρεωτικά , σκουφάκι για λόγους υγιεινής , κράνος και κολάρο αυχένα .  

 

 

Ασφάλεια Gokart, πίστα καρτ, Θεσ/νίκη

H ασφάλεια είναι μία από τις βασικές προσδοκίες που έχουν οι πελάτες μας . Για την εταιρία μας είναι η θεμελιώδης απαίτηση που έχουμε από το προσωπικό μας και τον εξοπλισμό μας ωστε οι πελάτες μας να μείνουν απόλυτα ήρεμοι και ικανοποιημένοι .

Γι' αυτόν τον λόγο επιλέξαμε τα κορυφαία go kart sodi . H SODIKART , γαλλική εταιρία που κατασκευάζει go karts από το 1981 , έχει προμηθεύσει πάνω από 1000 πίστες σε όλο τον κόσμο με τα απαράμιλλης ποιότητας προιόντα της .

 Δείτε το video...

Τελευταία νέα - Εκδηλώσεις

Επικοινωνία

Πίστα Go Kart Center

Α' Είσοδος : 11ο χλμ Θεσ/νίκης - Γεωργικής Σχολής , ΙΚΕΑ , Εμπορικό Πάρκο FLORIDA 1

B' Eίσοδος : Χάλκης 48 , Πυλαία . τ.κ 55535   ('Οπισθεν Magic Park )

Τηλ : 2310467466
Facebook : GoKartCenter
twitter      :

 

Δείτε μας στον χάρτη

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Κυριακή: 08:00 - 24:00

Βρίσκεστε εδώ: Home Συχνές ερωτήσεις